× Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti Politica de cookies.

22

Jun

Calcan proaspăt preparat pe gustul tău

Știm cu toții vorba aia “nicio zi fără pește”, dar când adaugi și faptul că peștele este proaspăt, prins din mediul lui, din mare, din Dunăre, din ocean, nu crescut în spatele curții, se schimbă lucrurile și abia îți mai poți ține pofta în frâu, până ajungi la Cherhanaua Ancora.

Azi, am primit calcan proaspăt și îl preparăm pentru voi în mai multe feluri. Dacă vreți să vă aduceți aminte de copilărie, când vă pregăteau bunicii peștele tăvălit prin mălai grunjos și aruncat apoi în tigaie, calcanul nostru de azi poate juca rolul de madlenă. Sau, puteți să alegeți calcan la plită, asortat cu mujdei de usturoi și mămăligă. Sau, dacă nu vă place nici usturoiul, nici mămăliga, sau nu e azi o zi potrivită pentru ele, vă putem aduce calcanul împreună cu o sumedenie de legume, care au stat și ele nițel pe plită, alături de peștele zilei de azi. Dumneavoastră alegeți, iar noi vă asigurăm că oricare dintre variante vă va face să reveniți. Poftă bună!

By admin3|Povestile Ancorei|0 comment

Comments are closed.

Contact

Telefon: 0721 33 55 55 0724 33 22 33 contact@ancora-cherhana.ro Şos. Nordului 7-9, Bucureşti (lânga Debarcader) Deschis Luni-Duminică intre 12-24