× Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti Politica de cookies.

19

Feb

Calcanul proaspăt a ajuns la Cherhana pentru voi!

Considerat unul dintre cei mai gustoși pești din lume, calcanul este și printre vedetele principale de la Cherhanaua Ancora. Azi am primit calcan proaspăt, din Marea Neagră, pescuit de la 60-70 de metri, acolo unde coboară iarna.

Îl pregătim după preferințele fiecărui client. Mulți îl vor la cuptor. Îl stropim cu vin, îi adaugăm roșii, capere, căței zdrobiți de usturoi, cartofi și pulpă de lămâie. Canea albă și dulce a calcanului capătă un gust mai intens dacă e stropită cu ulei de măsline și presărată cu frunze tocate de arpagic. Alții îl vor prăjit, după ce l-am tăvălit prin mălai, sau gătit la plită sau la grătarul cu cărbuni. Puteți să alegeți dintr-o sumedenie de garnituri, de la sparanghel, la cartofi, la legume, sau doar un mix de salate.

Poftă bună!

By admin3|Povestile Ancorei|0 comment

Comments are closed.

Contact

Telefon: 0721 33 55 55 0724 33 22 33 contact@ancora-cherhana.ro Şos. Nordului 7-9, Bucureşti (lânga Debarcader) Deschis Luni-Duminică intre 12-24