24

May

Luna Gastronomiei în Restaurantele Bucureștene, la Cherhanaua Ancora

31 de zile de delicii gustative. O lună întreagă de bucurii îngemănate, căci asociem bucatelor vinul potrivit lor!

La noi, la Cherhanaua Ancora, Luna Gastronomiei vine cu două preparate inspirate din bucătăria Pontului Euxin.
I – Rapane trase la tigaie, aromate și iuțite „pe gust” cu ardei arzuliu, tocat mărunțel, și cu nițel usturoi să piște limba și-mbălsămate în vin parfumat din sudul torid. Mmmm! Cum să refuzi așa bunătate?!

II- File de calcan de Marea Neagră – „dezbumbat”, să nu te incomodeze nasturii lui de os -, găsindu-și alean în verdele spanacului și în cremozitatea sosului de usturoi. 3 în 1, cum ar zice marketerii de de food.

Din 24 mai pană-n 23 iunie, povestea gastronomiei romanesti se spune și la Cherhanaua Ancora.

Suntem parteneri în programul celor de la Vinul.ro și seama vom da că bună-i mancarea cand și vinul e bun!

 

 

By admin2|Evenimente, Povestile Ancorei|0 comment

Leave a Comment