× Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti Politica de cookies.

24

May

Luna Gastronomiei în Restaurantele Bucureștene, la Cherhanaua Ancora

31 de zile de delicii gustative. O lună întreagă de bucurii îngemănate, căci asociem bucatelor vinul potrivit lor!

La noi, la Cherhanaua Ancora, Luna Gastronomiei vine cu două preparate inspirate din bucătăria Pontului Euxin.
I – Rapane trase la tigaie, aromate și iuțite „pe gust” cu ardei arzuliu, tocat mărunțel, și cu nițel usturoi să piște limba și-mbălsămate în vin parfumat din sudul torid. Mmmm! Cum să refuzi așa bunătate?!

II- File de calcan de Marea Neagră – „dezbumbat”, să nu te incomodeze nasturii lui de os -, găsindu-și alean în verdele spanacului și în cremozitatea sosului de usturoi. 3 în 1, cum ar zice marketerii de de food.

Din 24 mai pană-n 23 iunie, povestea gastronomiei romanesti se spune și la Cherhanaua Ancora.

Suntem parteneri în programul celor de la Vinul.ro și seama vom da că bună-i mancarea cand și vinul e bun!

 

 

By admin2|Evenimente, Povestile Ancorei|0 comment

Comments are closed.

Contact

Telefon: 0721 33 55 55 0724 33 22 33 contact@ancora-cherhana.ro Şos. Nordului 7-9, Bucureşti (lânga Debarcader) Deschis Luni-Duminică intre 12-24