Pe 14 februarie, la Cherhanaua Ancora dragostea este lait-motivul zilei. Meniul pentru îndrăgostiți, de Valentine’s Day pornește de la… virtuțile afrodiziace ale fructelor de mare – nu vor lipsi scoicile Saint Jacques, creveții, calamarii, caracatița ori sepia. Nici peștii-regi ai mărilor lumii – lupul de Chile și tonul. Nici condimentele anume alese ca să adauge un plus de… picanterie vieții! Iată și meniul pe care îl veți putea alege pe 14 februarie:
Tartar din lup de Chile cu ghimbir şi susan negru – pește sălbatic, Carpaccio de sturion afumat cu rucola, Saint Jacques cu icre de somon și sote de pak choi, Creveți la tigaie cu salsa de ananas, Risotto cu șofran și flori de dovleac umplute cu ricotta și spanac, Platou cu fructe de mare la plită (calamari, creveți Black Tiger, caracatiță, sepie) – pentru doua persoane -fructe de mare sălbatice, File de lup de mare pe spaghetti cu hribi și trufe, Ton in crusta de susan pe sparanghel – peşte sălbatic, Tort de ciocolată cu choux a la crème și înghețată, Mousse de ciocolată albă cu fructul pasiunii și zmeură, Prosecco Villa Sandi Brut Millesimato DOCG, Prosecco Villa Sandi Il Fresco – pahar