× Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti Politica de cookies.

20

Sep

O degustare, la Echinox!

Ehei, cât încă ziua-i mai lungă decât noaptea – fie și cu câteva minute, chiar – Caii din Pădurea Letea sunt „cai ai luminii”, vânturând zările și simțurile. Caii cei din legendă n-au timp de zăbavă, căci gonesc să prindă din urmă fateonul regelui-soare.

Dar… la Echinox, când balanța stă în echilibru între zi și noapte, își potolesc și ei zbuciumul. Și alți „cai” fac sângele să alerge prin vine!…

La echinocțiul acesta de toamnă, „Caii de la Letea”, gama de Aligote din podgoria Sarica Niculițel – Via Viticola -, sunt eroii evenimentului de la Cherhanaua Ancora. O degustare excepțională, cu vinuri de excepție. Și un sommelier pe măsură.

Fă-ți rezervare la degustare sau vino pur și simplu, în faptul serii, la cherhanaua de pe țărmul nordic al Lacului Herăstrău.

Aligote e, conform sloganului pe care îl tot rostim de câteva zile, „prieten cu scoicile”… și cu prietenii noștri de ieri și de azi.

La degustarea din 22 septembrie, orele 19, veți putea sorbi din licorile minunate ale podgoriei dobrogene.  Adică vinuri din gama Caii de la Letea – Aligote, Chardonnay și Aligote Ediție Limitată. Bineînțeles, cu un preparat culinar delicios alături, căci băutura fără mâncare nu-și află împlinirea.

By admin2|Evenimente, Povestile Ancorei|0 comment

Comments are closed.

Contact

Telefon: 0721 33 55 55 0724 33 22 33 contact@ancora-cherhana.ro Şos. Nordului 7-9, Bucureşti (lânga Debarcader) Deschis Luni-Duminică intre 12-24