× Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti Politica de cookies.

23

Oct

#toamnalacherhanauaancora cu peşti şi fructe de mare

Am avut un week-end cu atâta soare, că ne-am simţit ca într-o frumoasă zi de început de vară. Dar vara e departe, mai aproape e iarna, frigul, ploile şi zăpezile. Am început de luni cu o toamnă autentică şi am părăsit terasa, am intrat în casă, unde e cald şi bine şi unde vă aşteptăm şi pe voi. Că, ştiţi cum e, la masă vrei mereu să fii înconjurat de oameni cu care îţi face plăcere să îţi petreci timpul. De mâncare ne ocupăm noi, voi veniţi cu familia, prietenii, cu oamenii dragi.

Toamna aceasta noi am pregătit nişte surprize pentru voi toţi. Avem vedete săptămânale în farfurie. Primele au ieşit la rampă midiile şi rapanele, fructele Mării Negre. Iar în meniul nostru sunt destule preparate cu aceste minunăţii. Puteţi alege ciorbă iute de midii şi rapane, rapane la tigaie cu ardei iute, usturoi și vin alb, midii în cochilie cu sos de vin alb, frigărui de rapane cu mix de salate, midii în cochilie cu sos iute de roșii, midii pane, midii la tigaie cu ardei iute, usturoi și vin alb, risotto cu rapane și bisque, rapane marinate cu usturoi. Cele mai multe dintre reţete au inclus ardeiul iute şi vinul alb, pentru un gust pe care îl veţi ţine minte.

După fructe mării, urmează nişte peşti mici din Marea Neagră. Sunt ei mici, dar foarte căutaţi. De sâmbătă, 28 octombrie, vă aşteptăm la Săptămâna Hamsiilor, Guvizilor şi Barbunilor.

Poftă bună!

 

 

 

 

 

By admin3|Povestile Ancorei|0 comment

Comments are closed.

Contact

Telefon: 0721 33 55 55 0724 33 22 33 contact@ancora-cherhana.ro Şos. Nordului 7-9, Bucureşti (lânga Debarcader) Deschis Luni-Duminică intre 12-24