Sărbătoarea Fructelor de Mare (11-17 decembrie)

O simfonie a gusturilor marine! Un blând vârtej de amintiri saline! O sărbătoare… cu fructe de mare! Din 11 până-n 17 decembrie, Cherhanaua Ancora se-animă de bucuria gurmand-gurmeților ce îndrăgesc aceste daruri neprețuite ale mării, gătite după imaginația bucătarului – ceea ce lui Chef Florin îi prisosește, chiar – și după pofta degustătorului. Iată și…

Read more

Sărbătoarea hamsiilor, guvizilor, barbunilor și zarganilor!

Cu alte cuvinte, sărbătoarea peștilor mici. Mici-mititei, dar gustoși din cale-afară! Între 30 octombrie și 5 noiembrie, bucură-te și tu de savoarea acestor preparate: Hamsii marinate în casă Hamsii picante marinate în casă Barbun de Marea Neagră marinat Hamsii crocante Guvizi de Marea Neagra prăjiți Hanus la plită/ prăjit Barbun de Marea Neagră prăjit Zargan…

Read more

Sărbătoarea Midiilor și Rapanelor (23-29 octombrie)

Toamna dă grăbit filele cărții sale… dar noi avem răgaz de sărbătoare. Una dedicată… MIDIILOR ȘI RAPANELOR! La Cherhanaua Ancora… începând de vineri, 23 octombrie, și până-n joia ce vine! Rețete speciale și oferte-surpriză (pe care le veți afla doar ajungând la Cherhana!). Povești adunate în jurul bucatelor și-o atmosferă caldă, prietenoasă, care să vă…

Read more

Sărbătoarea Midiilor și Rapanelor (23-29 octombrie)

Toamna dă grăbit filele cărții sale… dar noi avem răgaz de sărbătoare. Una dedicată… MIDIILOR ȘI RAPANELOR! La Cherhanaua Ancora… începând de vineri, 23 octombrie, și până-n joia ce vine! Rețete speciale și oferte-surpriză (pe care le veți afla doar ajungând la Cherhana!). Povești adunate în jurul bucatelor și-o atmosferă caldă, prietenoasă, care să vă…

Read more

Meniu pentru îndrăgostiți, de Valentine’s Day

Pe 14 februarie, la Cherhanaua Ancora dragostea este lait-motivul zilei. Meniul pentru îndrăgostiți, de Valentine’s Day pornește de la… virtuțile afrodiziace ale fructelor de mare – nu vor lipsi scoicile Saint Jacques, creveții, calamarii, caracatița ori sepia. Nici peștii-regi ai mărilor lumii – lupul de Chile și tonul. Nici condimentele anume alese ca să adauge…

Read more