Vinul.Ro: Două pescărești de la Cherhanaua Ancora: rapane la tigaie și calcan cu sos de usturoi și spanac

Așa cum vă spuneam în articolul introductiv al campaniei Luna gastronomiei românești în restaurante, începem aici prezentarea restaurantelor partenere și a preparatelor special gândite în cinstea Congresului de Gastronomie și Vin. Dăm startul în frumoasa Cherhanua Ancora, care vă așteaptă cu terasa înverzită, vedere către lac, delicii pescărești  (cu adevărat bune, le-am gustat!) și vinuri bine…

Read more

Dezlegare la pește, de Blagoveștenie, cu SCRUMBIE ÎN PERGAMENT

Dacă până  la 25 martie, când este BUNA VESTIRE (numită în popor Blagoveştenie), natura nu a dat prea multe semne că s-a trezit la viaţă, de acum înainte primăvara se instalează cu adevărat. Nu numai că se dezleagă limba tuturor păsărilor şi începe cucul a-şi striga numele, dar prind a se întoarce păsările călătoare regăsindu-şi vechile…

Read more

VALENTINE’S WEEKEND

EVENIMENT: 11-14 februarie 2017! Sambata, duminica, luni si marti, la noi, e Valentine’s Day. Te asteptam cu un meniu special, de Ziua( sau de Zilele…) Indragostitilor. E o ocazie rarissima de a-ti surprinde partenerul, cu un moment rafinat si sugestiv. Dragostea pluteste in aer, dar se aseaza, pana la urma, in farfurie. Iata ce poti…

Read more

Nou!!! Meniu BUSINESS LUNCH

NOU!!! Incepand de joi, 26 ianuarie, CHERHANAUA ANCORA va propune: MENIUL BUSINESS LUNCH. Meniul va putea fi servit de luni pana vineri, intre orele 12:00 – 17:00. Acum, ai : Salată de icre de ştiucă, cu ulei de sâmburi de struguri Borș tradițional pescăresc cu mămăligă – pește sălbatic Hamsii crocante cu mămăligă – pește…

Read more

Din nou, calcan la Cherhana!

Aceia dintre voi cărora le place carnea dulce și suvuroasă a acestor „matahale cu țepi”, adevărați hirsuți ai apelor, ar fi bine să treacă pe la noi, pe la Cherhanaua Ancora, căci avem în meniu mult râvnitele preparate: Calcan de Marea Neagră prăjit/ la plită/ la cuptor/ la grătar cu cărbuni și Calcan de Marea…

Read more