O sărbătoare culinară se încheie și alta începe, scăldată-n soarele de blând decembrie (cum altul n-a mai fost). Protoagoniști, de astă dată, sunt: calcanul, și vatosul (vulpea-de-mare) și pisica-de-mare, toate înrudite… Șeful bucătar a ales spre a găti, din fiecare, delicioasele rețete, cu parfum mediteranean și-o mie de istorii pe tipsie.
Iată meniul:
Calcan de Marea Neagră la cuptor, cu legume
Burtă de calcan de Marea Neagră la grătar/prăjit/ la plită
Calcan de Marea Neagră la grătar/prăjit/ la plită
Vatos (Vulpe de mare) la cuptor, cu legume
Vatos (Vulpe de mare) la plită
Vatos (Vulpe de mare) la cuptor cu sos alla livornese
Pisică de mare la plită
Să nu uităm nici vinurile iernii – ce vin, de astă dată, de la Cramele VINARTE:
Cuvee d’Excellence- Sauvignon Blanc (13%)
Cuvee d’Excellence – Riesling (13%)
Prince Matei – Merlot (14,5%)
Cabernet Soare (13%)
Pentru bucatele și vinurile sărbătorii, oferte speciale vă așteaptă!