O simfonie a gusturilor marine! Un blând vârtej de amintiri saline! O sărbătoare… cu fructe de mare!
Din 11 până-n 17 decembrie, Cherhanaua Ancora se-animă de bucuria gurmand-gurmeților ce îndrăgesc aceste daruri neprețuite ale mării, gătite după imaginația bucătarului – ceea ce lui Chef Florin îi prisosește, chiar – și după pofta degustătorului.
Iată și meniul care-o să vă stârnească apetitul:
Supă de fructe de mare și pește
Midii în cochilie cu sos de vin alb
Rapane la tigaie cu ardei iute, usturoi și vin alb
Frigărui de rapane (melci de Marea Neagră) cu mix de salate
Platou cu fructe de mare la plită (calamari, caracatiță, creveți Black Tiger, sepie, legume la grătar și mix de salate – pentru două persoane)
Caracatiță la plită cu legume la grătar
Creveți Black Tiger la plită cu piure de avocado
Calamari la plită cu mix de salate şi sos mediteranean
Creveţi Black Tiger la plită aromați cu unt şi rozmarin
Sepie la plită cu mix de salate
Spaghetti cu fructe de mare (calamari, caracatiţă, midii, creveți)
Risotto cu fructe de mare (calamari, caracatiţă, midii, creveţi)
Pentru acestea toate, la Cherhana veți afla și-o ofertă… pe măsura sărbătorii!