Toamna dă grăbit filele cărții sale… dar noi avem răgaz de sărbătoare. Una dedicată… MIDIILOR ȘI RAPANELOR! La Cherhanaua Ancora… începând de vineri, 23 octombrie, și până-n joia ce vine! Rețete speciale și oferte-surpriză (pe care le veți afla doar ajungând la Cherhana!).
Povești adunate în jurul bucatelor și-o atmosferă caldă, prietenoasă, care să vă aducă aminte de frumusețea verilor marine.
Ce vom găti? 7 rețete delicioase, cum săptămâna zile are 7!
Ciorbă iute de midii și rapane Midii pane Frigărui de rapane cu mix de salate Rapane pane Midii in cochilie cu sos de vin alb Rapane la tigaie cu ardei iute, usturoi și vin alb Midii in sos de roșii dulce-picant cu arpagic
Vino și tu la Cherhanaua Ancora și bucură-te de savoarea lor și-a vinului, ce după cuviință, le-nsoțește!