Unde? – La Cherhanaua Ancora, Șoseaua Nordului nr. 7-9, lângă Debarcaderul Garofița (pe țărmul nordic al Herăstrăului)
Când? – De la 15 la 31 decembrie 2014
Sărbătorile de Iarnă se fac, la Cherhanaua Ancora, cu toate ale… peștelui. De Ignat nu vom tăia godăcelul, ci tot cei peștii cei gustoși, din râuri, din Dunăre și din Marea Neagră! Și tot pești vom pune la afumat!…
Din 15 decembrie, până la 31 ale aceleiași luni, la Cherhanaua Ancora ai parte de
SĂRBĂTORILE DE IARNĂ
cu gust de pește, pregătit pe-ndelete, pentru gurmanzii și gurmeții care dau de bunăvoie șoriciul de purcel pe o coadă de pește…!
Ce-o să mâncați, la Sărbătoarea noastră de la Cherhana?
Platou de peşte afumat ( file de sturion, somn, păstrav, somon, mix de salate) – pentru două persoane
File de peşte afumat (la alegere: somn, păstrav sau somon, cu mix de salate)
File de sturion afumat
Sarmale de pește cu mămăligă
Chiftele de pește, la plită
Salată de crudități cu somon afumat ( morcov, țelină, măr, file de somon afumat)
Nu vor lipsi din sărbătoare nici vinurile alese. Cele oferite de VINARTE (până la 21 decembrie)! Patru sortimente de excelență, princiare, create din strugurii care au înmagazinat soarele plin de arome al verii!
Cuvee d’Excellence- Sauvignon Blanc
Cuvee d’Excellence – Riesling
Price Matei – Merlot
Cabernet Soare- Cabernet Sauvignon
Din 22 decembrie, vin la rând alte vinuri. Cele de la Crama Oprișor… (despre care vom povesti la timp potrivit).
E timp de intrat în poveste și de încercat bucate și vinuri! E timp de ascultat muzică de calitate! În cea dintâi seară a Sărbătorilor de Iarnă de la Cherhana ai un concert gurmand de excepție, folk-jazz cu Alina Manole.
Vino și tu! Bucură-te de sărbătoare!